Jak trvale smazat účet Google

Vyzkoušejte Náš Nástroj Pro Odstranění Problémů

Uživatelé systému Android musí znát účty Google (Účty Google). Tento účet je „hlavním městem“ pro přístup k telefonům Android. Kromě toho se účet Google používá také pro přístup k různým funkcím Google, jako je Gmail, Tabulky Google, Google Keep, Prezentace Google a mnoho dalších funkcí Google.




Nezřídka mají uživatelé více než jeden účet Google s různými funkcemi. Například pro účely osobní komunikace, práce, školy a tak dále. Někdy chtějí někteří uživatelé z nějakého důvodu smazat jeden nebo dokonce celý svůj účet Google. Například proto, že chcete změnit svůj účet, z důvodů zabezpečení a ochrany osobních údajů nebo z jiných důvodů.



Vezměte prosím na vědomí, že pokud si je uživatel jistý, že smaže svůj účet Google, nebude mít přístup k uloženým datům a různým funkcím, které Google integroval. Uživatelé také nemohou obnovit účty, které byly odstraněny. Proto je lepší před smazáním účtu Google, uživatelé mohou zálohovat (zálohovat) různá data spojená s účtem Google.


Zde je několik způsobů, jak můžete trvale smazat svůj účet Google.

  • Otevřít účet Google v prohlížeči (prohlížeči)
  • Vstupujete / přihlašujete se zadáním své e-mailové adresy a hesla jako obvykle
  • Klikněte na svůj profil Google a poté vyberte Spravovat svůj účet Google V levé nabídce vyberte Data a soukromí
  • Přejděte úplně dolů a vyberte Smazat svůj účet Google
  • Poté vám bude doporučeno zadat heslo vašeho účtu Google. Poté klikněte na 'Pokračovat'


Poté budete postaveni před stránku Smazání účtu Google. Zde vám budou poskytnuty některé informace o smazání vašeho účtu a některá data, která jsou stále integrována s vaším účtem Google. Najdete zde také odkaz ke stažení dat před jejich smazáním. Až budete mít jistotu, že svůj účet Google smažete, přejděte dolů.


Poté zaškrtněte obě políčka pro potvrzení smazání účtu a ukončete proces kliknutím na „smazat účet“. Poté bude váš účet Google trvale smazán. Pokud však změníte názor a chcete se pokusit obnovit svůj účet Google, klikněte na Podpora účtu a postupujte znovu podle pokynů.